În căminul nostru veți fi ca acasă

La centrul nostru, căminul de bătrâni „Povestirile Bunicilor” din Bacău, oferim condiții de cazare excelente, mâncare gătită în bucătărie propriă și tot ajutorul de care este nevoie pentru ca șederea alături de noi să fie una cât se poate de plăcută.

Avem în vedere că fiecare persoană aflat în grija noastră are o personalitate unică și o poveste de viață.

Scopul nostru este de a oferi bunicilor aflați în grija noastră demnitatea, independența, intimitatea și respectul cu care au fost obișnuiți. În acest sens oferim experiența noastră prin îmbinarea unor metode și resurse ce vor face viața bătrânilor mai ușoară.

2În căminul nostru pentru bătrâni am creat un mediu plăcut și familial, care oferă căldura și sentimentul de „acasă”

3Căminul de bătrâni este creat și dotat astfel încât toți membrii să se simtă în deplin comfort și siguranță

1Căminul este amplasat în apropiere de orașul Bacăul, fiecărui bunic oferindu-i-se intimitate și independență

Abordarea noastră este de a oferi cele mai înalte standarde de îngrijire, punând pe primul loc nevoile rezidenților noștri. Noi oferim o atmosferă sigură și familială în cadrul căminului nostru, și primim rezidenți pentru diverse perioade de timp. Unii dintre bătrâni petrec timpul cu noi fie pentru câteva zile, pentru perioade scurte de timp, fie mai mulți ani. Aceștia sunt supravegheați de personal calificat ce asigură un regim optim de rezidență în căminul nostru.

Rezidenții noștri sunt bine îngrijiți și își trăiesc viețile în mod independent. Fiecare dormitor este primitor, curat și intim iar personalul nostru este mereu la dispoziția lor. Vârstnicii se pot bucura de televizor, radio, cărți și reviste în orice moment al zilei, cât și de activitățile planificate de personalul nostru. Orele de masă sunt întotdeauna o încântare în căminul noastru, având în spate personal dedicat, oferind o variată selecție de mâncăruri gătite.

Înțelegem că fiecare rezident este diferit, indiferent dacă este vorba despre dietă, tratament sau îmbrăcăminte oferindu-le toată atenția noastră în funcție de nevoi. Personalul nostru este bucuros să vă răspundă oricăror întrebări sau nelămuriri și va face tot posibilul pentru a se îngriji de fiecare rezident în cel mai bun mod cu putință.

Căminul de bătrâni „Povestirile Bunicilor” Bacău asigură condițiile deosebite de care bătrânii au nevoie pentru a se bucura de confort, liniște și siguranță.

Fiecare pachet de acomodare în căminul de bătrâni este personalizat, de aceea tarifele sunt negociabile, diferențiate în funcție de condițiile solicitate și starea de sănătate a seniorului și se stabilesc după o analiză socio-medicală a viitorului beneficiar.

Dorești să afli informații suplimentare?

Pentru informații suplimentare și detalii te rugăm să ne contactezi.

Accesează pagina de contact

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services